Notebookcheck Logo

Amazfit GTS 4 Smartwatch recension - Felaktig skönhet

Löften som inte uppfyllts. Ett smart och lätt aluminiumfodral, felfri byggkvalitet, en ljus OLED-skärm, pålitliga satellitanslutningar och allt för närvarande för under 170 $. Amazfit GTS 4 har en imponerande uppsättning funktioner. Tyvärr är det en smartwatch som inte lyckas hålla alla sina löften.

Amazfit marknadsför GTS 4 som en lätt och elegant sportkompis. Fodralet finns i två färgvarianter, svart eller guld. Den svarta smartklockan levereras alltid med ett svart syntetiskt gummiband. Amazfit erbjuder guldklockan med antingen ett vitt syntetiskt gummiband eller rosa syntetiskt gummi och brunt tyg.

Alla metallspännen kompletterar boettens färg. Vår testmodell är i guld med vitt armband. Förutom armbandet finns det inga ytterligare alternativ eftersom Amazon inte erbjuder en SIM-kortvariant och NFC saknas också. GTS 4:s RRP ligger på cirka 199 USD.

Amazfit GTS 4
Skärm
1.75 tum 13:15, 390 x 450 pixlar 340 PPI, capacitive, OLED, glansig: ja, 60 Hz
Hårddisk
4 GB Flash, 4 GB 
, 2.46 GB ledigt
Anslutningar
Brightness Sensor, Sensorer: gyroscope, barometer, acceleration, BioTracker 4.0,
Nätverk
802.11 b/g/n (b/g/n = Wi-Fi 4/), Bluetooth 5.0, GPS
Batteri
300 mAh Litiumjon, Batteritid (enligt tillverkaren): 192 tim
Charging
fast charging / Quickcharge
Övrigt
Högtalare: Mono, charging cable, manual, Zepp OS 2.0; 3.19.0.3, 12 Månader Garanti, ATM 5; Dualband-GNSS: GPS, Glonass, Beidou, Galileo, fanless, waterproof
Vikt
48 g
Pris
200 Kr

 

Fodral och funktioner - Amazfit erbjuder en aluminiumram

Amazfit GTS 4:s hölje består av aluminium och den roterande och tryckbara kronan i rostfritt stål på enhetens högra sida sägs vara modellerad efter en ädelsten. Kronan är prydd med Amazfit-logotypen men saknar en inbyggd sensor. Den nedre delen av smartklockan består av svart plast. Displayen skyddas av en ospecificerad typ av glas.

GTS 4 är behagligt lätt: klockan väger 48 gram, inklusive det syntetiska gummibandet. Utan armband väger den 29 gram. Armbandet är 20 millimeter brett, har ett standardfäste och kan bytas ut utan separat verktyg. Tillverkaren erbjuder ett urval av utbytesremmar i plast och läder i sin onlinebutik.

Förutom kronan har boetten inga andra knappar. Däremot finns det en mikrofon på vänster och höger sida av enheten. På vänster sida finns också en högtalare. Klockan har en premiumkänsla och är välgjord. Inga repor eller slitage kunde hittas under testningen.

Kronan sitter stadigt och har en bra tryckpunkt. Den sticker dock ut ur boetten, ganska rejält. En bakåtböjning av handlederna (liknande att absorbera ett fall) resulterar i frekventa inmatningsfel när kronan pekar mot handen. Bärriktningen kan dock ändras i inställningarna.

Installation och drift - Allt körs via Zepp-appen

Zepp-appen är nödvändig för att ställa in Amazfit GTS 4. Programvaran är tillgänglig för både Android och iOS-enheter. Efter installationen läggs en ny enhet till genom att skanna en QR-kod. I ZeppOS är det möjligt att ha flera sparade enheter men endast en kan vara aktiv vid varje given tidpunkt.

Klockan ansluts efter att koden har skannats. Därefter ber programvaran om tillstånd för olika rättigheter som är nödvändiga för vidarebefordran av aviseringar, åtkomst till kontakter eller kalendern. Meddelanden kan sedan anpassas i appen så att antingen alla eller utvalda appar tillåts skicka sina egna meddelanden till klockan.

Många inställningar kan göras direkt på smartklockan, t.ex. ställa in ett alarm, aktivera Always-on-displayen eller byta urtavla. Tio urtavlor är förinstallerade och Amazfit erbjuder över 200 ytterligare urtavlor via Zepp-appen. Träningsinställningar kan också göras direkt på klockan.

För andra funktioner måste användaren interagera med sin smartphone. Till exempel en engångsinställning av röstassistenten. Via Zepp-appen får användaren även tillgång till den interna appbutiken. Där finns inte bara applikationer för träning och fitness, utan även spel och språkinlärningsprogram. Vissa av apparna är gratis och andra kräver betalning. Det mest kända programmet kommer från GoPro och gör det möjligt för smartwatch-användaren att styra actionkameran via klockan. Dessutom kan appinställningar utföras på smartklockan.

Med Zepp-appen är det också möjligt att lagra musikfiler direkt på klockan. För att göra detta krävs en separat Wi-Fi-anslutning mellan klockan och smarttelefonen. Musiken kan sedan spelas upp antingen via klockans högtalare eller via en ansluten Bluetooth-enhet. Streamingtjänster stöds inte av smartklockan. GTS 4 kan inte heller styra media på smartphone-enheter om de inte kan styras via Alexa-integration.

GTS 4 styrs huvudsakligen via den kapacitiva pekskärmen på 1,75 tum. Ytterligare funktioner som snabbåtkomst kan nås via den vrid- och tryckbara kronan. Ett kort tryck på kronan öppnar appöversikten och resultatet av ett långt tryck kan anpassas individuellt. I fabriksinställningarna öppnas röstassistenten, men det finns många andra alternativ.

Menyer och appar kan bläddras genom att rotera kronan. Kronan kan roteras kontinuerligt, men haptisk feedback genereras via vibrationsmotorn.

Om du sveper över urtavlan från topp till botten öppnas snabbmenyn. Där kan du aktivera olika lägen som Theatre, Sleep eller Don't Disturb. Dessutom visar klockan batteristatus och datum samt ger snabb åtkomst till olika inställningar.

Ett svep i sidled leder till ikoner som ger information om enskilda parametrar. Allt visas i form av en karusell och kan roteras från båda sidor. Kakelplattornas layout och innehåll kan ändras i appen. I fabriksinställningarna visar GTS 4 en aktivitetsöversikt, hjärtfrekvens, väder, PAI-status, en musikspelare och en dagsöversikt. Om du klickar på en ikon kommer smartklockan till den aktuella undermenyn.

Ett svep från botten till toppen öppnar meddelandeöversikten. Här visas alla appmeddelanden och aviseringar som enskilda ikoner - ett klick öppnar respektive meddelande.

Telefoni och meddelanden - GTS 4 vill inte ringa samtal

Amazfit marknadsför GTS 4 med att den har telefonfunktionalitet. Alla hårdvarukrav uppfylls av dess mikrofon och högtalare. Vid testningen var det dock inte möjligt att upprätta en telefonanslutning till klockan med vare sig en GooglePixel 5eller enPoco X5 5G. För att uppnå detta kopplas klockan ihop som en mediaenhet utöver den befintliga Bluetooth-anslutningen. Även om parningen bekräftades och visade sig vara framgångsrik, förblev smartklockan tyst på inkommande samtal.

Vi har redan upplevt samma problem med tillverkarens GTR 4. För andra klockor som Samsung Galaxy Watch5 eller Huawei Watch GT3 Pro, är en andra parkoppling inte nödvändig.

Däremot visar GTS 4 meddelanden snabbt och pålitligt och kan visa många emojis, även om inte alla vanliga stöds. Smartklockan kan dock inte visa foton. Användaren kan svara på meddelanden antingen via förformulerade snabbsvar eller emojis. Dessa svar kan också anpassas individuellt i Zepp-appen. Till skillnad från Samsung Galaxy Watch5 eller Google Pixel Watch är inmatning via tangentbord eller röstkommando inte möjlig.

Röstassistent - GTS 4 levereras med online- och offlinehjälp

Amazfit GTS 4 erbjuder två röstassistenter. Å ena sidan har Amazfit valt Amazons Alexa. Ett motsvarande Amazon-konto måste skapas innan bäraren kan komma åt smartwatchens digitala assistent. Alexa kan dock endast aktiveras med handen eftersom röstkommandon inte är möjliga.

Å andra sidan har tillverkaren utrustat enheten med en namnlös offlineassistent. Denna rösthjälpare kan aktiveras på olika sätt, t.ex. genom ett långt tryck på kronan eller varje gång användaren höjer handleden. För att kunna använda offlineassistenten måste ett pålitligt kommando uttalas.

På det här området imponerade programvaran på oss med sin utmärkta tillförlitlighet och snabba svarstider. Ett "ställ in timern på 5 minuter" uttalas betydligt snabbare än att öppna appmenyn och bläddra till timern - ett riktigt plus. Dessutom är dessa röstkommandon - till skillnad från Alexa - också möjliga utan att koppla ihop klockan med en smartphone. Offline-kommandona kan ges på tyska, även om exempelsidan i Zepp-appen är på engelska, och de tyska kommandona finns listade på själva klockan.

Hälsa och fitness - Amazfit-klockan länkar till Google Fit och Strava

Förutom inställningarna körs alla insamlade data och hälsofunktioner via Zepp-appen. Alla hälsodata visas som ikoner på appens startsida. Ikonerna visar den viktigaste informationen på ett överskådligt sätt. Ett klick på en ikon öppnar respektive område och ger ytterligare information.

Såväl antalet ikoner som ordningen på dem kan anpassas individuellt efter egna personliga preferenser. I fabriksinställningarna visas först steg, total tillryggalagd sträcka och kaloriförbränning. Därefter följer stegdata, hjärtfrekvens, PAI, träningshistorik stress, syrenivåer i blodet, sömnrelaterad andningskvalitet, VO2 max och träningsbelastning.

När du tränar med klockan visas VO2 max-värdet och dessutom en uppskattad träningsbelastning för de senaste sju dagarna. Träningsbelastningen jämförs med konditionsnivån. På så sätt informerar klockan användaren om ytterligare träning skulle vara till nytta eller om en paus är nödvändig.

Dessutom har GTS 4 en "one tap-mätning". Förutom de data som klockan samlar in under dagen kan även användarens puls, stressnivå, syremättnad och andning samlas in.

Fitnessdata - inklusive sömndata - kan automatiskt synkroniseras med Google Fit. Dessutom kan en anslutning upprättas till konton som Strava, Relive och adidas Running. Under träningspass kan smartklockan dessutom dela träningsdata via Bluetooth med andra enheter eller maskiner, t.ex. sådana som finns i kommersiella gym eller hemmagym.

 
 

Aktivitetsmål - Amazfit har valt PAI

I Zepp-appen visas och ändras aktivitetsmålen under "Hälsa". Här kan man ange målvärden för steg, vikt, kaloriförbränning och sömntimmar. Förutom antalet steg informerar smartklockan även användaren om hur långt man har gått under dagen, hur många kalorier man har förbränt, hur många timmar man har stått upp och om stressnivån.

Dessutom fokuserar Zepp-appen på ett centralt värde som är utformat för att ge en inblick i personlig aktivitet - kallat PAI. PAI står för personal activity intelligence eller personal activity monitoring indicator. Värdet består av faktorer som ålder, kön, vilopuls och puls under sportaktivitet.

PAI-värdet representerar den personliga aktiviteten under de senaste sju dagarna. Enligt Zepp ska värdet alltid vara högre än 100 och bidra till att skapa en detaljerad bild av användarens fysiska aktivitet som går utöver rena stegsiffror och registrerade data. Dessutom påminner smartklockan användaren om att röra på sig regelbundet, särskilt om den blir medveten om en längre period av inaktivitet, till exempel om man sitter vid ett skrivbord.

Hjärtfrekvens, hjärtrytm och syremättnad i blodet

Amazfit marknadsför även GTS 4 med den nya hälsosensorn "BioTracker 4.0" som kan registrera kroppsparametrar 24 timmar om dygnet. Mätfrekvensen kan ställas in i Zepp-appen. För att kunna utvärdera datan bättre har vi jämfört den med en referensenhet.

För pulsmätningar tog vi med GTS 4 på en cykeltur tillsammans med ett Polar H10-bröstband. När det gäller vilopulsen var de båda enheterna mycket lika varandra med en avvikelse på endast 1,35 procent. Vi gjorde tre mätningar under träning, den här gången med betydande avvikelse. I genomsnitt skiljde sig värdena för GTS 4 och Polar-bröstbandet med 35,25 procent. Smartklockans värden var betydligt lägre än de som uppmättes med bröstbandet, vilket gör den olämplig för träningssyften.

GTS 4 klarade sig bättre när det gällde att mäta syrehalten i blodet, där Braun Pulsoximeter 1 fungerade som vår referensenhet. Medan referensutbudet från Braun visade mättnadsmätningar på 97 procent, registrerade GTS 4 mättnadsvärden på mellan 96 och 99 procent. GTS 4 tillhandahåller inte blodtrycksmätningar.

Pulsmätning med Amazfit GTS 4
Pulsmätning med Amazfit GTS 4
Pulsmätning med Polar H10 bröstband
Pulsmätning med Polar H10 bröstband

Sömnregistrering - GTS 4 mäter mycket och väcker på ett intelligent sätt

Amazfit GTS 4's ger omfattande sömnspårning. Smartklockan ger en översikt över olika sömnfaser: lätt, djup och REM-sömn. Tidsperioderna för dessa representeras både grafiskt och numeriskt. Det är möjligt att visa värden för enstaka dagar, veckor eller månader. De aktuella dagsvärdena visas direkt på smartklockan och kan om så önskas uppdateras automatiskt varje morgon. För att komma åt detaljerna måste du öppna Zepp-appen.

Programvaran tillhandahåller inte bara dessa data utan organiserar dem också. Detta görs med en färgkod och en beskrivning som "Normal" eller "Caution". Förutom sömnfaserna samlar klockan även in information om användarens hjärtfrekvens under sömnen, andningskvalitet och andningsfrekvens.

Dessutom mäter GTS 4 hur ofta användaren somnar och vaknar. Programvaran rekommenderar den högsta nivån av kontinuitet eftersom detta bör säkerställa bättre återhämtning. Kurvan för båda värdena, liksom den periodiska frekvensen i procent, visas och uppskattas. Dessutom kan användaren skapa sin egen anpassade sömnplan för enskilda veckodagar.

Alla insamlade parametrar sammanställs i form av en sömnpoäng - den optimala är 100. Sömnpoängen visas både i Zepp Appa och direkt på smartklockan. Dessutom jämförs poängen med andra användares poäng.

Vi är glada att kunna berätta att Amazfit använder de insamlade uppgifterna för sin smarta väckarklocka som sägs hjälpa användaren att vakna från en lätt sömnfas under ett tidsfönster på 30 minuter.

Inspelning av träning - GTS 4:s opålitliga automatiska inspelning

GTS 4 stöder spårning av över 150 olika typer av sporter. Användaren kan anpassa varje sport individuellt på smartklockan. Dessutom erbjuder GTS 4 ytterligare funktioner för olika typer av sporter så att träningen kan börja med ett visst mål som träningseffekt, distans, tid eller kaloriförbränning.

Dessutom kan smartklockan avge träningslarm om en viss hjärtfrekvens eller steglängd antingen ligger under eller över det avsedda målet. Det är också möjligt att få en träningsstatus efter en viss sträcka eller tid, där smartklockan ger information om aktuell puls, tillryggalagd sträcka och medelhastighet.

Amazfit marknadsför också att GTS 4 automatiskt kan känna igen åtta olika typer av sporter och börja registrera data. De sporter som stöds inkluderar promenader, cykling samt simning eller träning med en roddmaskin eller cross-trainer.

Tyvärr är den automatiska igenkänningen märkbart sen. Vid vandring kan detta vara cirka 30 minuter och 3 kilometer. Även när du cyklar i staden börjar smartklockan vanligtvis spela in när destinationen har nåtts. I tester, den Amazfit GTR 4fungerade betydligt bättre och andra tillverkarmodeller somFitbit Sense 2 eller enSamsung Galaxy Watch5 var betydligt mer tillförlitliga.

De insamlade träningsdata kan spåras i efterhand antingen på själva smartklockan eller med hjälp av Zepp-appen. Programvaran ger information om träningstid, genomsnittlig puls, genomsnittlig hastighet, maximal hastighet och höjdökning eller -förlust. Hjärtfrekvens och hastighet visas även grafiskt. Beroende på typ av sport visas ytterligare information, t.ex. steglängd.

Pulsområdet delas in i olika zoner med hjälp av Zepp-App. Dessutom uppskattar smartklockan träningseffekten och rekommenderar vid behov pauser. Vid utomhusträning registrerar smartklockan den tillryggalagda rutten. Rutterna kan exporteras som en GPX-fil. Det går också att importera rutter och GTS stöder GPX-, TCX- och KML-filer. Dessa rutter kan slutföras efter att de har importerats till Zepp-appens sportavsnitt.

Tydligen kan GTS 4 identifiera styrketräning och även analysera hur det påverkar vissa muskelgrupper, även om vi inte provade den här funktionen under testningen. På samma sätt slutförde vi inte heller någon spårbaserad träning. Amazfit-klockan erbjuder också intervallträningsplaner för enskilda sporter.

GPS och navigering - Amazfit GTS 4 navigerar exakt

Amazfit har utrustat GTS 4 med en dual-band GNSS-anslutning och lovar exceptionellt exakta mätningar. I testerna tog vi GTS 4 med oss på en cykeltur tillsammans med vår referensenhet, Garmin Venu 2. Den registrerade rutten var mycket exakt och även radier visades exakt.

Vi upplevde inte heller några frånkopplingar under testet med smartklockan som också ansluter till satellitnätverket mycket snabbt. Utöver detta erbjuder Amazfit ruttnavigering och returnavigering i Sports och waypoints kan sparas under träningen.

Dessutom stöder smartklockan navigering via Google Maps. Om navigering startas via smarttelefonen visas pushmeddelanden på klockan och ger information i form av pilar och avstånd för kommande riktningsändringar.

GNSS-mätning: Segling runt en sjö
GNSS-mätning: Segling runt en sjö
GNSS-mätning: Vändpunkt
GNSS-mätning: Vändpunkt
GNSS-mätning: Sammanfattning
GNSS-mätning: Sammanfattning

Display - Amazfit har levererat en ljusstark OLED-panel

Amazfit har utrustat GTS 4 med en 1,75-tums OLED-panel. Skärmen är fyrkantig och platt och det finns en synlig kant mellan panelen och metallramen. Panelen imponerade på oss med sin goda 390 x 450-pixelupplösning och följaktligen visas innehållet kristallklart. Den maximala ljusstyrkan på 471 cd/m² är också bra. Vi mätte dessa värden med sensorn för omgivande ljus aktiverad.

Om sensorn är avaktiverad klarar GTS 4 424 nits, vilket är lite mer än samma tillverkares systermodell,GTR 4. I starkt solljus är läsbarheten också bra, även om 920 cd/m² är enSamsung Galaxy Watch5 blir nästan dubbelt så ljusstark. Svartnivåerna är perfekta, vilket är typiskt för OLED, och färgåtergivningen från start är lite urvattnad. Färgbalansen kan ställas in efter användarens personliga preferenser under Profiler.

Den alltid påslagna displayen är väl implementerad. Stilarna är anpassningsbara och funktioner som stoppur eller rörelsedetektering kan pausas för att undvika att lysa upp ett sovrum på natten.

Panelens touchkänslighet ger dock anledning till viss kritik. Inmatningar känns ibland inte igen och kräver flera inmatningsförsök. Detta fenomen påverkar hela skärmen och är inte begränsat till bara ett område. Dessutom använder Amazfit PWM för att reglera ljusstyrkan. Vi mätte en permanent frekvens på 120 Hz.

Amazfit GTS 4Amazfit GTR 4Fitbit Sense 2Xiaomi Watch S1Samsung Galaxy Watch5
Response Times
PWM Frequency
120
119.4
0%
1868
1457%
60
-50%
Screen
-10%
-6%
95%
Brightness middle
471
423
-10%
444
-6%
920
95%
Black Level *
Total Average (Program / Settings)
-5% / -5%
1457% / 1457%
-6% / -6%
23% / 23%

* ... smaller is better

Screen Flickering / PWM (Pulse-Width Modulation)

To dim the screen, some notebooks will simply cycle the backlight on and off in rapid succession - a method called Pulse Width Modulation (PWM) . This cycling frequency should ideally be undetectable to the human eye. If said frequency is too low, users with sensitive eyes may experience strain or headaches or even notice the flickering altogether.
Screen flickering / PWM detected 120 Hz

The display backlight flickers at 120 Hz (worst case, e.g., utilizing PWM) .

The frequency of 120 Hz is very low, so the flickering may cause eyestrain and headaches after extended use.

In comparison: 53 % of all tested devices do not use PWM to dim the display. If PWM was detected, an average of 17788 (minimum: 5 - maximum: 3846000) Hz was measured.

Prestanda och batteritid - GTS 4 körs smidigt

Tyvärr har tillverkaren inte avslöjat några detaljer om den inbyggda SiP eller lagringen. Från start finns dock endast 2,46 GB lagringsutrymme tillgängligt och detta kan användas för appar, lokalt lagrad musik eller rutter.

Eftersom en webbläsare inte kan installeras på klockan är inga benchmarkmätningar möjliga. För daglig användning är prestandan absolut tillräcklig och inmatningar implementeras smidigt. Om systemet belastas med många snabba inmatningar sjunker visningshastigheten, t.ex. vid scrollning. Vi upplevde inga systemkrascher under testningen.

Batteritid - Amazfit har hållit sina löften

GTS 4: s batteri är 300 mAh och Amazfit lovar en körtid på åtta dagar med genomsnittlig användning. Vi uppnådde inte riktigt denna siffra under tester om alla användare är aktiva. När alla mätningar var permanent aktiva, träningen spårades automatiskt och den alltid påslagna displayen användes under hela dagen, klarade klockan inte riktigt fem dagars användning. Under denna tid genomförde vi inte heller några större träningspass.

Med samma användningsscenario, men med AoD avaktiverad, klarade GTS 4 tillverkarens utlovade åtta dagar innan batteriet var slut. Smartklockan laddas med hjälp av den medföljande laddningsplattan. Två metallkontakter förser enheten med ström och en magnet håller klockan i rätt position. Trådlös laddning är inte möjlig.

Laddningskabel medföljer inte, men med en 24-watts laddare kan GTS 4 laddas till 55 procent efter 30 minuter. Efter en timmes laddning nådde klockans batteri 95 procent. Dessa laddningssiffror uppnåddes med den alltid påslagna displayen aktiverad eftersom smartklockan inte stänger av denna funktion under laddningsprocessen.

För

+ exakt satellitanslutning Satellitenverbindung
+ bra byggkvalitet, bekväm att bära
+ ljusstark OLED-display
+ många tillgängliga programvaruinställningar

Emot

- telefonfunktionen är för närvarande oanvändbar
- pulsmätningen är felaktig

Omdöme - GTS 4 imponerar mestadels

Amazfit GTS 4 recension: Granskningsenhet tillhandahållen av Amazfit Tyskland.
Amazfit GTS 4. recension: Granskningsenhet tillhandahållen av Amazfit Tyskland.

Amazfits GTS 4 erbjuder mycket ljus och skugga. Å ena sidan är den bekväm att bära och underbart lätt. Dessutom är den felfritt välgjord och funktionspackad. Zepp-appen erbjuder en mängd olika inställningar och anpassningsalternativ.

När det gäller pulsmätning vid träning visar GTS 4 däremot oanvändbara värden och diskvalificerar sig därmed från att vara en seriös följeslagare vid sportaktiviteter. Vid testtillfället var även de utlovade telefonfunktionerna oanvändbara.

Det är verkligen synd eftersom GTS 4 annars är imponerande på många områden, till exempel snabb och exakt GPS-anslutning, import och export av rutter, pålitliga meddelanden och anständig batteritid. Vår erfarenhet av GTR 4 (som kämpade med samma problem) från samma tillverkare visar att vi inte hade att göra med en citron.

Om Amazfit med en uppdatering kan få bort de båda pågående arbetena, telefonsamtal och pulsmätning, så rekommenderar vi GTS 4 utan att tveka.

Som ett alternativ kan det vara värt att ta en titt på något som Fitbit Sense 2. Den erbjuder betydligt fler inställningsmöjligheter, fungerande telefonfunktion och bättre automatisk spårning. Dessutom har Samsung Galaxy Watch5's pris sjunkit avsevärt vilket gör den till en värdig jämförelseenhet. Den har en ljusare display och många fler appar, men du kommer att behöva ta fram laddaren oftare.

Pris och tillgänglighet

Amazfit erbjuder för närvarande GTS 4 i sin egen onlinebutik. För alla färgvarianter är RRP $ 169,99. Smartwatchen kan dock också köpas från andra återförsäljare som Amazon.

Transparency

The present review sample was made available to the author as a loan by the manufacturer or a shop for the purposes of review. The lender had no influence on this review, nor did the manufacturer receive a copy of this review before publication. There was no obligation to publish this review.

Pricecompare

Please share our article, every link counts!
> Bärbara datorer, laptops - tester och nyheter > Tester > Amazfit GTS 4 Smartwatch recension - Felaktig skönhet
Benedikt Winkel, 2023-05-29 (Update: 2023-05-29)