Notebookcheck

Test - Huawei Watch GT 2 Pro - Optimerad design och förbättrad mjukvara, men knappt några hårdvaruändringar (Sammanfattning)

Ädel, hjälpsam och bra. Huawei höjer ribban ytterligare när det kommer till det estetiska. Med titan och keramik skiljer den sig från dotterbolaget Honors smartklocka. Båda har fler funktioner än sina föregångare och båda har fått tillägget "Pro" i namnet. Men med det sagt verkar det inte röra sig om någon ny hårdvara. Sparar Huawei något för ett stort steg framåt till nästa version?
Inge Schwabe, Felicitas Krohn (översatt av Daniel Eriksson), 🇺🇸 🇩🇪 ...
Huawei Watch GT 2 Pro
Processor
Huawei Kirin A1 1 x 0.2 GHz, ARM Cortex-M7
Minne
32 MB 
Skärm
1.39 tum , 454 x 454 pixlar 326 PPI, Full - Tryckkänslig, OLED
Hårddisk
4 GB Flash, 4 GB 
Anslutningar
Ljudanslutningar: ⊕, Brightness Sensor, Sensorer: Accelerometer, Gyroskop, Barometer, Geo-Magnetometer, Optisk hjärtfrekvens
Nätverk
Bluetooth 5.1, GPS
Storlek
höjd x bredd x djup (i mm) 11.4 x 46.7 x 46.7
Batteri
455 mAh, Batteritid (enligt tillverkaren): 336 tim
Charging
wireless charging
Operativsystem
RTOS
Övrigt
Högtalare: ⊕, Tangentbord: 2 knappar, Tangentbordsbelysning: ja, Huawei Watch GT 2 Pro, Laddningsadapter, Laddningskabel, Snabbstartsguide, Säkerhetsinstruktioner, Garantikort, Huawei Health, 24 Månader Garanti, Anslutbarhet: Android 5.0+, IOS 9.0+; Vattenskydd: 5 ATM; SpO2-Monitoring, waterproof
Vikt
52 g
Pris
299 Euro
Note: The manufacturer may use components from different suppliers including display panels, drives or memory sticks with similar specifications.

 

Tillbehör som ingår
Tillbehör som ingår
Klockans högra sida
Klockans vänstra sida
Klockans undersida
Klockan med alternativt armband
Klockan med alternativt armband
Huawei Watch GT 2 Pro Hjärtfrekvens
Huawei Watch GT 2 Pro Hjärtfrekvens
Huawei Watch GT 2 Pro Dagbok
Huawei Watch GT 2 Pro Sömlogg
Huawei Watch GT 2 Pro Hjärtfrekvens
Huawei Watch GT 2 Pro Stressnivå
Huawei Watch GT 2 Pro Syrenivå i blodet
Huawei Watch GT 2 Pro Hitta tillbaka
Huawei Watch GT 2 Pro Hitta tillbaka
Huawei Watch GT 2 Pro Hitta tillbaka
Huawei Watch GT 2 Pro Hitta tillbaka
Huawei Watch GT 2 Pro Rutt för cykeltur
Huawei Watch GT 2 Pro Översikt för cykeltur
Huawei Watch GT 2 Pro Hastighet för cykeltur
Huawei Watch GT 2 Pro Diagram för cykeltur
Huawei Watch GT 2 Pro Diagram för cykeltur

Slutsats

Recensionsex från Huawei Germany
Recensionsex från Huawei Germany

Läs den fullständiga versionen av den här recensionen på engelska här.

Huawei har ytterligare förfinat designen på sin lyxiga smartklocka. Det är långt ifrån den robusta designen som Honor Watch GS Pro har, men med material som safirglas, keramik och titan är den rätt så välbyggd.

Design, material av hög kvalitet och lång uthållighet gör Huawei Watch GT 2 Pro lockande.

Det är lite synd att det knappt skett några ändringar som rör hårdvaran jämfört med föregångaren Watch GT 2. Processorn och sensorernas funktioner är samma och även de som äger den äldre smartklockan kan nu mäta hur syresatt blodet är. Trådlös laddning är ett plus, särskilt eftersom den kan användas ihop med en kompatibel smartphone, men tack vare bra batteritid är det inte en särskilt viktig funktion.

De nya godsakerna kommer i huvudsak av mjukvaran. Det finns nu stöd för en hitta tillbaka-funktion, ett driving range-läge, skidåkning, snowboarding och längdskidåkning. Med undantag för driving range-läget använder både Huawei och Honor samma programvara. Det är möjligt att även äldre klockor kommer få stöd för de nya funktionerna, åtminstone till viss del.

Vid skrivande stund finns ingen bekräftad information om huruvida Huawei kommer att etablera en app-butik för sina smartklockor. Det återstår att se om ett sådant koncept kommer påverka minnet och prestandan hos de existerande klockorna.

Pricecompare

Please share our article, every link counts!
> Bärbara datorer, laptops - tester och nyheter > Tester > Test - Huawei Watch GT 2 Pro - Optimerad design och förbättrad mjukvara, men knappt några hårdvaruändringar (Sammanfattning)
Inge Schwabe, 2020-10- 6 (Update: 2020-10- 6)