Notebookcheck

Test av TicWatch Pro 4G/LTE från Mobvoi (Sammanfattning)

Nya TicWatch Pro 4G/LTE föredrar också en klassisk klockdesign, men den här gången är bandet inte i läder.
Nya TicWatch Pro 4G/LTE föredrar också en klassisk klockdesign, men den här gången är bandet inte i läder.
Äntligen har Mobvoi släppt 4G/LTE-modellen av TicWatch Pro i Tyskland. En smart klocka som är ansluten till det mobila nätverket genom eSIM även om man inte har en smartphone, så det går att ringa eller ta emot meddelanden direkt med klockan. Vi har kört ett kort test.
Daniel Puschina (översatt av Daniel Eriksson), 🇺🇸 🇩🇪 ...
, , , , , ,
sökrelation
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
 
TicWatch Pro 4G/LTE lämnade ett skapligt intryck.
TicWatch Pro 4G/LTE lämnade ett skapligt intryck.

Läs den fullständiga versionen av den här recensionen på engelska här.

24-timmarsmätning av hjärtfrekvensen fungerade riktigt bra i testet och batteriet höll faktiskt hela dagen i 4G/LTE-läge - med Bluetooth-drift utan 4G höll den till och med i två dagar. Klockan klickar i den magnetiska laddningsstationen och laddas genom kontaktytorna på baksidan. Vidare gillade vi konstruktionskvaliteten som var riktigt hög och det inkluderade armbandet i mjuk silikon var bekvämt att ha på sig. Skärmen har en design med flera lager och de två olika skärmlägena gör det lätt att läsa av tiden även efter en riktigt aktiv dag trots att det bara är en monokrom skärm. I "viloläget" är TicWatch också i batterisparläge och "vaknar" bara när du vrider handleden uppåt. Ibland skedde detta dock med en viss fördröjning vilket var en aning irriterande.

Magnetisk laddningsstation
Magnetisk laddningsstation

Skillnaderna mellan TicWatch Pro 4G/LTE och vanliga TicWatch Pro utan eSIM-funktionalitet är små. Även om båda använder Qualcomm Snapdragon Wear 2100 har den nyare modellen 1 GB RAM istället för 512 MB. Eftersom vi bara testat 4G/LTE-modellen kan vi inte göra en direkt jämförelse, men enligt rapporter från en del användare svarar den enklare TicWatch Pro en aning långsammare än TicWatch Pro 4G/LTE.

4G/LTE-versionen av TicWatch Pro går för tillfället att få tag på för runt 3.000 kronor, men på Amazon går den just nu bara att hitta om du tittar på den internationella Amazon.com-sidan medans vanliga TicWatch Pro utan eSIM också finns tillgänglig på Amazon.de för 235 Euro.

Mark Riege
Editor of the original article: Mark Riege - Translator - 220 articles published on Notebookcheck since 2018
Please share our article, every link counts!
> Bärbara datorer, laptops - tester och nyheter > Tester > Test av TicWatch Pro 4G/LTE från Mobvoi (Sammanfattning)
Daniel Puschina, 2020-02- 4 (Update: 2020-02- 4)