Notebookcheck

Test: Corsair K70 MK.2 Rapidfire RGB — En 1.700 kronors fröjd för gamers (Sammanfattning)

Vaidyanathan Subramaniam (översatt av Daniel Eriksson), 02/24/2020

Varje svart tangent har ett RGB-sken. Corsair K70 MK.2 Rapidfire RGB använder Cherry MX Speed (Silver) brytare för att möjliggöra snabba svar och korta reaktionstider för tävlingsspelande. K70 MK.2 Rapidfire verkar vid en första anblick lätt att rekommendera, men med ett pris på 1.700 kronor är det inte billigt och det tar ett tag att vänja sig vid. I den här recensionen tar vi en titt på vilka funktioner som gör att Corsair K70 Mk.2 Rapidfire RGB står ut från sina konkurrenter och undersöker om du bör överväga att skaffa ett när du letar efter ditt nästa gamingtangentbord.

Inställningar för Tangenter och Makron
Inställningar för Tangenter och Makron
RGB-effekter
RGB-effekter
RGB-inställningar
Inställningar för Windows-knappen
Enhetsinställningar
Corsair K70 MK.2 Rapidfire RGB. Recensionsex från Corsair India.
Corsair K70 MK.2 Rapidfire RGB. Recensionsex från Corsair India.

Läs den fullständiga versionen av den här recensionen på engelska här.

Att lägga 1.700 kronor på ett tangentbord kräver en del eftertanke om för- och nackdelar och vilka behov man har. Vi har testat K70 MK.2 vid vardagsbruk i ett antal månader och tangentbordet stod sig bra trots vår i ärlighetens namn hårda behandling. K70 MK.2 är väldesignad, tangenterna har precis rätt mellanrum och basplattan i aluminium ger en väldigt stabil och bekväm spel- och skrivupplevelse. Olika inbyggda hårdvaruprofiler, bra RGB-effekter och USB pass-through är också till K70 MK.2:s fördel. Även om det inte har några extra programmerbara knappar begränsar inte detta produktiviteten eller spelandet på något sätt.

Med möjligheten att välja olika brytare och en drivrutin som har närmast oändliga inställningsmöjligheter bör det mekaniska tangentbordet Corsair K70 MK.2 Rapidfire RGB definitivt sitta högt upp på listan när du letar efter rätt speltangentbord att överlista dina motståndare med... förutsatt att du är redo att träna om dina reflexer.

Men K70 MK.2 Rapidfire är inte utan konkurrens. Gigabytes Aorus K9 använder optiska Flaretech-brytare som ska klara 100 miljoner nedslag och finns att köpa för 1.160 kronor medans Razer Huntsman Elite för 1.600 kronor använder IR-baserade opto-mekaniska brytare som har en aktiveringsyta på 1.5 mm. Detta hettar definitivt upp konkurrensen, men föredrar du klapprandet från Cherry MX-brytare och behöver funktioner som USB pass-through eller inställningsmöjligheterna som iCUE erbjuder bör du i första hand ta en titt på Corsair K70 MK.2.

Please share our article, every link counts!
> Bärbara datorer, laptops - tester och nyheter > Tester > Test: Corsair K70 MK.2 Rapidfire RGB — En 1.700 kronors fröjd för gamers (Sammanfattning)
Vaidyanathan Subramaniam, 2020-02-24 (Update: 2020-02-24)