Notebookcheck

Hands-on: Corsair IronClaw RGB — Klassledande sensorprestanda till ett plånboksvänligt pris (Sammanfattning)

Byggd för att döda. Corsair IronClaw RGB är en spelmus designad för FPS/MOBA-gamers och har en avancerad PMW3391 optisk sensor som ger oöverträffad upplösning och precision. IronClaw RGB försöker erbjuda rätt balans av funktioner och pris och den ger gamers ett brett utbud av inställningsmöjligheter. Är det tillräckligt med anledningar att plocka upp IronClaw RGB och ha som ditt nya vapen i kampen om världsherraväldet? Låt oss ta reda på det i vår hands on-recension.
Vaidyanathan Subramaniam, Daniel R Deakin (översatt av Daniel Eriksson), 🇺🇸 🇮🇹 ...
Corsair iCUE musinställningar.
Corsair iCUE musinställningar.
Alla knappar går att ställa in och det går att spela in macros.
Alla knappar går att ställa in och det går att spela in macros.
Hårdvaruprofilerna och färgen på DPI-belysningen går att ställa in.
Vi har stängt av vinkel-snapping och förbättrad pekarprecision under testerna.
Ett utbud av RGB-ljuseffekter går att ställa in för scrollområdet och Corsair-logon.
Det går att kalibrera sensorn för din specifika yta eller musmatta.
Recension av Corsair IronClaw RGB FPS/MOBA. Recensionsex från Corsair India.
Recension av Corsair IronClaw RGB FPS/MOBA. Recensionsex från Corsair India.

Läs den fullständiga versionen av den här recensionen på engelska här.

Vi har fått chansen att testa Corsair IronClaw RGB under några månader och musen har presterat ganska konsekvent hittills. Även om IronClaw i huvudsak är designad för användare med stora händer borde det inte ta lång tid för någon med medelstora händer att vänja sig. Den nedtonade designen, den minimala RGB-belysningen och den utmärkta konstruktionskvaliteten kommer tilltala många användare. Knapparna är riktigt responsiva med undantag för det mittersta scrollhjulet, som känns en aning stelt.

IronClaw RGB utmärker sig när det kommer till ren sensorprestanda. DPI-variationen är inom spannet, det finns ingen SRAV, ingen tappad spårning och uppdateringsfrekvenserna och intervalltiderna är väldigt konsekventa. Det som ligger en aning utanför kan i stort åtgärdas med mjukvaru-uppdateringar. På tal om sådana så ger Corsairs iCUE-mjukvara ett lättanvänt gränssnitt för att hantera och ställa in musen. Även om det är en aning resurshungrigt så har iCUE ett stort utbud av inställningsmöjligheter som är bra att ha för gamers.

För ett inte särskilt högt utgångspris på 600 kronor har Corsair IronClaw RGB en bra uppsättning funktioner och utmärkt sensorprestanda som kommer hjälpa dig att spela så bra som möjligt.

Även om IronClaw RGB är en utmärkt spelmus hade vi önskat att designen var ambidextriös. Det finns heller ingen möjlighet att justera vikten, vilket kan vara ett problem för noggranna gamers. Förhoppningsvis kommer Corsair förbättra scrollhjulet och RGB-belysningen på framtida versioner. Men ingen av dessa brister förtar faktum att Corsair IronClaw RGB troligen kommer hitta en välförtjänt plats i de flesta gamers vapenarsenal.

Please share our article, every link counts!
> Bärbara datorer, laptops - tester och nyheter > Tester > Hands-on: Corsair IronClaw RGB — Klassledande sensorprestanda till ett plånboksvänligt pris (Sammanfattning)
Vaidyanathan Subramaniam, 2020-02- 4 (Update: 2020-02- 4)
Vaidyanathan Subramaniam
Editor of the original article: Vaidyanathan Subramaniam - News Editor