Notebookcheck

Test: Gigaset Heating Pack - Effektiv uppvärmning för det smarta hemmet

Önskad temperatur - Från början utvecklade Gigaset sitt hemautomationssystem för lägenheter, men de har nu utökat det till att omfatta vanliga termostater. Dessa kan ofta visa sig användbara när sommarvädret varierar och gör att du snabbt kan ändra rumstemperaturen för att spara pengar. Läs vidare för att få reda på våra tankar om Gigaset Heating Pack.
Daniel Schmidt, 👁 Daniel Schmidt, T. Hinum (översatt av Daniel Eriksson),
Basstationen är kompakt.
Elementtermostaten drivs av batterier.
Recension av Gigaset Heating Pack. Recensionsex från Gigaset Germany.
Recension av Gigaset Heating Pack. Recensionsex från Gigaset Germany.

Läs den fullständiga versionen av den här recensionen på engelska här.

Gigaset Heating Pack har visat sig vara pålitlig i våra tester. Paketet, som för tillfället säljs för runt 1.500 kronor, innehåller en basstation och tre termostater. Ytterligare termostater kostar dock runt 500 kronor styck. För att sammanfatta så är Heating Pack ett bra introduktionserbjudande till smartvärme-världen, även om det är dyrt med extra termostater. Till Gigasets fördel ska dock nämnas att termostaterna är billigare än konkurrenternas motsvarande modeller.

Gigaset Heating Pack har inga svagheter och är en bra introduktion till en värld av teknik för det smarta hemmet.

Vi uppskattade hur enkelt det var att installera basenheten och termostaterna. Det var också smart att separera systemet från Bluetooth och WiFi-anslutningar. Den säkra molnintegreringen var också smart. Samverkan med tredjepartsprodukter som Philips Hue var dock inte perfekt och vi hade gärna haft möjligheten att göra mer detaljerade inställningar när vi skapade regeluppsättningar.

Gigaset har också ett flertal andra produkter i sin Smart Home-serie, vilket inkluderar olika sensorer, kameror och till och med hälsorelaterade produkter. Teoretiskt sett bör dessa också fungera tillsammans med den här basenheten.

Please share our article, every link counts!
> Bärbara datorer, laptops - tester och nyheter > Tester > Test: Gigaset Heating Pack - Effektiv uppvärmning för det smarta hemmet
Daniel Schmidt, 2019-07- 4 (Update: 2019-07- 4)
Alex Alderson
Editor of the original article: Alex Alderson - News Editor - @aldersonaj