Notebookcheck Logo

Jämförelse av tre trådlösa hörlurar: Dyrare är inte nödvändigtvis bättre (Sammanfattning)

Slaget om lurarna! Jämförelse av tre riktigt trådlösa hörlurar. Även om Huaweis FreeBuds 3 och Samsungs Galaxy Buds är två populära alternativ från mittenskiktet är Redmis AirDots betydligt billigare. De sistnämnda visade sig vara en trevlig överraskning.

Läs den fullständiga versionen av den här recensionen på engelska här.

Både Samsungs Galaxy Buds och Huaweis FreeBuds 3 upplevs totalt sett som bra. Samsungs hörlurar har bra ljudkvalitet, ett stort utbud av inställningar och lång batteritid. Råkar du inte gilla hörlurar som sitter i örat är FreeBuds ett bra alternativ som har lika bra ljudkvalitet. Tyvärr visar testet däremot att ANC-funktionen misslyckas fullständigt.

Skillnaden i pris mellan de två dyrare alternativen om Redmi AirDots (även kända som Xiaomi Mi True Wireless Earbuds) framträder tydligt i testerna. Även om AirDots till en början hade förvånansvärt bra ljudkvalitet gick det utför när vi höjde volymen. Röstkvaliteten var medioker, batteritiden var jämförelsevis dålig (och sämst i gruppen) och problemen med att skapa en Bluetooth-koppling som vi nämnde ovan kan vara riktigt irriterande. Med tanke på det låga priset kan de dock ändå få en begränsad rekommendation för den som bara vill pröva på ett par riktigt trådlösa hörlurar utan att behöva betala särskilt mycket. De kan också fungera om man i huvudsak vill använda dem i tysta omgivningar.

Trådlösa hörlurar behöver inte nödvändigtvis vara dyra. De flesta skulle dock klara sig bättre med de dyrare alternativen.

Tyvärr har ingen av hörlurarna vi testat bra stöd för iOS. På den punkten fungerade Samsungs Galaxy Buds bäst. De utgjorde en totalt sett välbalanserad upplevelse och levererade vad de lovat. I slutändan är det dina personliga preferenser rörande design och ljudkvalitet som får avgöra.

Recension av Xiaomi Redmi AirDots, Samsung Galaxy Buds och Huawei FreeBuds 3. Recensionsex från Xiaomi Austria och Huawei Germany
Recension av Xiaomi Redmi AirDots, Samsung Galaxy Buds och Huawei FreeBuds 3. Recensionsex från Xiaomi Austria och Huawei Germany
Please share our article, every link counts!
> Bärbara datorer, laptops - tester och nyheter > Tester > Jämförelse av tre trådlösa hörlurar: Dyrare är inte nödvändigtvis bättre (Sammanfattning)
Daniel Schmidt, 2020-02- 4 (Update: 2020-02- 4)